#teamkhabib

posts and images

I've been hit in the head with a stick way too many times and I've just about had enough.. #truth #trash #teamkhabib

“Tak sangka, di usia 50-an akak dapat lose weight mcm ni. Bukan 5 bulan. Dua bulan dah lost 10 kg. MasyaAllah. Tq coach. Dulu memang jaga makan. Tapi jaga makan yang tak proper. Akak akan teruskan juga healthy lifestyle ni. Rasa best sgt. Tq coach” -Kak Nora- . . Kak nora tak jadikan usia sebagai penghalang tau. So you all. Yang muda muda janganlah cepat give up. Tepuk dada...u pikirlah sendiri. . Nak kurus ni bukan sekadar "NAK" saja terus jadi. Mesti kena "MULA" kan dengan langkah pertama. . Haaa Tepukkkkkkkl! . Registration intake NOVEMBER dah buka tau. Jangan lepaskan peluang untuk join group Coach. Amazing journey u will get. 💃 . . Klik link di bio utk details program. . Coach Adilah 017 332 7986

Strive MMA & Fitness 😘 @khabib_nurmagomedov #teamstrive #strivemma #naimulamal #teamkhabib

WE ARE WHAT WE EAT . Tak dinafikan umur masih Muda, 20-30an dah mula ada diabetes, darah tinggi, kolestrol, .. agak2 apa jd bila umur cecah 50an..?? Habis kan umur2 Di atas katil hospital? Jwb dgn diri sendiri.. Anda lebih tahu jawapan nya😌 . kawal dan pilih makanan masa umur masih muda sekiranya anda nak hidup yg lebih berkualiti untuk sekarang dan juga masa akan datang. . Jagalah kesihatan di masa muda untuk menikmati kehidupan yg lebih indah di hari tua ❤Hanya kita mampu ubah diri kita, bukan orang lain. 💞 . Coach Adilah 0173327986

©Insgain | Best Instagram online viewer
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.